Skip to content

Nyt uge 46

Opdatering af omklædningsrum
29700be4-72c0-c2a4-ec5d-a2a1188c55a1

Vi er i gang med at bygge vores omklædningsrum om. Det har længe været et stort ønske fra vore brugere at få ændret indgangen til omklædningsrummet, så man ikke kan se ind når døren går op. Det laver vi om nu. Der er flyttet en væg så problemet forsvinder.
Vi laver nye gulve, da de gamle ikke var vandtætte længere. Bænkene bliver også ændret. Vores nuværende kan ikke holde til et helt håndboldhold skal stå på dem efter en sejr. Dem har Vamdrup IF håndbold heldigvis mange af - så vi laver bænkene en smule om.
Der er sikkert mange der synes det tager lang tid, men vi laver alt det vi kan selv for at holde omkostningerne nede. Vi skal nok sige til når vi er færdige.

Padel
padel_bold

Vores padelbane står klar til dig.
Der er nu mulighed for at købe 10-turs kort. Når du er logget ind, så får du muligheden.
Er du ny spiller, så står reglerne på væggen ved banen. Det er dog en god ide, lige at tjekke nettet ud inden, så får du mest ud af spillet.

Spare på strømmen
spare

Som alle andre skal vi også spare på strømmen. Vi er heldigvis godt på vej, men mangler at skifte enkelte lyskilder til LED. I starten af december måned skifter vi alle LED lysstofrør i Fitnesscentret. Der er LED i dag, men de er ved at være så gamle, så der er en del der er gået ud - derfor skifter vi alle. Det kan give lidt gener for brugerne i perioden da vi skal have en stor lift ind til formålet.

BLACK FRIDAY

TILBUD

Billetter til Koncerten med
Søren Krogh og Janus Bechmann i ARENA SYD Fredag den 15. marts 2024

KUN 50,- kr.

Tilbuddet gælder til den 24. november kl. 23.59