Skip to content

Nyt uge 49

Ugen i hallen
ccbf6dc3-cb0a-d0ee-073d-f409aa54825c

Så nærmer vi os jul - vi kan mærke at hele bliver lidt mere hektisk frem mod 24. dec.

I Arena Syd har vi pyntet op til jul og får besøg af rigtig mange af Jer til en juleafslutning eller juletræsfest. Måske der inden for de næste år er basis for en fælles julefrokost fest.

Tirsdag er der besøg af 55 mødre med deres nyfødte til barselshygge og lidt senere på dagen er der mulighed for at få vurderet sine smykker af "Guldskov", Dagbillard spiller billard hele dagen i deres egen turnering.

Onsdag og torsdag er der en masse juleafslutninger. Dagene bliver også krydret med en række møder om fremtidens idrætsmuligheder i Vamdrup.

I weekenden bliver en masse Zumbainstruktører uddannet på kursus i Arena Syd.
Søndag er der en stor fælles masterclass med ca. 100 deltagere. Det er den verdenskendte (inden for Zumba) Steve Boedt og vores egen Mette Bang der er instruktører.
Man kan endnu tilmelde sig på dette link.

Pickelball
Pickelball

Inden nytår vil vi gerne introducere spillet "Pickelball" til Vamdrup. Spillet er en blanding mellem badminton, tennis og padel. Spillet spilles på en badmintonbane. Du kan læse lidt om reglerne her.
Hold øje med vores hjemmeside, Facebook - der fortæller vi når introdagene kommer.

Arena Syd er også til anden kultur en sport.
sang2

Igennem en længere periode har vi puslet med ideen om, at få samlet de mange der på den ene eller anden måde enten synger eller spiller musik. Det sidder måske nogen derhjemme og øver sig intensivt uden at komme ud og vise hvad man kan. Måske ovenikøbet ønsker sig et fællesskab til sin fritidsinteresse.
Du kan læse artiklen fra Vamdrup Ugeavis HER.
Vi forsøger at samle dem vi ved interesserer sig for sang og musik til et stor event d. 4. februar. Vores håb er, at der er nogen der finder sammen.
Skal vi finde et øvelokale, så prøver vi på det.......... Lad os se hvor langt vi kan komme.

BLACK FRIDAY

TILBUD

Billetter til Koncerten med
Søren Krogh og Janus Bechmann i ARENA SYD Fredag den 15. marts 2024

KUN 50,- kr.

Tilbuddet gælder til den 24. november kl. 23.59