“Sundhedsvejen”

Her har du mulighed for at konsultere en fysioterapeut, en massør og en kostvejleder.

Rick Sørensen Scott Smertespecialist Doktor i Botanisk Medicin Akupunktør (RAB) Naturopat (RAB) Specialist i Manuel Terapi Kraniosakral terapeut

Jeg har 15 års universitetsuddannelse og 18 års erfaring i alternativ medicin.

Selvom jeg primært er smerte specialist, har jeg mange patienter, der kommer fra hele Europa for at se mig for alle deres sundhedsproblemer. Som universitetsuddannet behandler tager jeg en evidensbaseret tilgang til hver eneste patient, jeg hjælper. Jeg gør alt, hvad der står i min magt for at give behandling i verdensklasse og få dig sund og rask så hurtigt som muligt.

 

Hjemmeside / E-mail / Facebook

Hvad er fysiotræning

FysioTræning er målrettet træning, der har et fysioterapeutisk fokus, er effektivt og bringer et smil frem på læben. På holdene lægger vi op til, at fællesskabet om træningen og stemningen deltagerne imellem booster både energien og lysten til træning.

Vi træner i eller rundt om Arena Syd
Adresse: Idrætsvej 3, Vamdrup
Tlf: 71755958

Hjemmeside

Lægeeksamineret idrætsskadeterapeut og massør Carsten Passfall

Jeg er Lægeeksamineret Idrætsskade og Massør uddannet på Lasota Akademi i Fredericia. Lasotas høje krav og indstilling til uddannelse, gør at jeg kan afhjælpe med mange skader og skavanker, og komme dem til livs . Jeg tilbyder dybdegående behandling/massage af smerter i nakke, skulder, ryg og ben. Ønsker du at jeg skal hjælpe dig , er du mere end velkommen på min klinik.

Hjemmeside / E-mailFacebook